diumenge, 4 de març del 2018

En DONUT i la MUFFIN s’enfronten a la parvo

Els cadells amb la seva mare
Sabem que la parvovirus és la principal malaltia viral canina que afecta sobretot a cadells de gos i que pot arribar a ser mortal, ara bé, això no significa que davant la malaltia s’hagi de tirar la tovallola, i això és el que han fet en DONUT i la MUFFIN, dos cadells de només 4 mesos, recollits amb la seva mare COCKIE, i que han vist com de ben petits s’han hagut d’enfrontar a un virus dels més difícils de combatre.

A l'hospital
Sortosament, les seves ganes de viure i l’ajuda de persones amb gran cor han dut a en DONUT, primer, i a la seva germaneta MUFFIN, després, a superar-ho fent que tot hagi quedat en un fort ensurt. Des de la nostra associació Amics dels Animals del Maresme hem volgut posar el nostre granet de sorra a la gran tasca feta per G&G Rescat i ajudar a fer front a les despeses veterinàries per salvar els petits DONUT i MUFFIN, si t’animes i també vols col·laborar-hi, la protectora G&G Rescat sorteja, per recaptar fons, una PANERA solidària amb diversos articles pensats especialment pels vostres peluts.

Muffin
Per qui no ho conegui, la parvovirosis és una malaltia que produeix alteració de les vellositats intestinals, manifestada clínicament com a diarrea sanguinolenta amb deteriorament de l'estat general de l'animal. Afecta als cadells a partir de les 6 setmanes al perdre la immunitat maternal, és infreqüent en animals adults i té una alta morbilitat i mortalitat. Ara bé, amb tractament els índexs de mortalitat es redueixen notablement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada