diumenge, 28 d’agost del 2016

Apropa't a DADA, Defensa dels Animals d'Arenys

El projecte de DADA (defensa dels animals d'Arenys) arrenca l'any 2001 de la mà de persones compromeses i preocupades pel benestar dels gats de carrer i abandonats d'Arenys de Mar i d’Arenys de Munt. Aquesta associació sense ànim de lucre treballa amb una finalitat ben definida, aconseguir que els animals, sobretot els de companyia, siguin rescatats i tractats com es mereixen.

Després de 15 anys, gràcies a voluntaris, col·laboracions i donatius poden seguir alimentant, cuidant, esterilitzant i donant una vida digna als gats que habiten a les 25 colònies de carrer que gestiona. DADA ens recorda que la seva feina és la part amable d'una realitat molt crua, la realitat de tots aquells gats que no són de ningú i que deambulen pels carrers dels nostres pobles i ciutats, també d’aquells que han estat abandonats a la seva sort de mans dels seus propietaris, amb l'absurda creença que un gat al carrer se les sap arreglar, supòsit totalment fals i erroni i que el durà a una mort dura i agònica. Consciencien a la ciutadania que les colònies de carrer no són un entorn adient per a gats casolans, donat que acostumen a no sobreviure a l'abandonament.

Quant a actuacions, durant l'any 2015 DADA va donar en adopció 41 gats que vivien al carrer i va esterilitzar 136 felins (93 gates i 43 gats), de les següents colònies:

Arenys de Mar: Apartaments La Estrella, Càmping Carlitos, C/ D'Avall, Carrer Doedes, Can Martinez, Carrer de la Torre, Plaça Mare Paula, Polígon Vall de Gata , Rial de la Serp, Rial de les Canalies, Rial de Saclavella, Rial del Sapí, Urb. La Victòria,Urb. Les Cinc Roses, Urb.Les Villes i Urb.Maltemps, Urb. Montmar i Urb. Portimar.
Arenys de Munt: Aiguaviva, Bellsolell, Carretera Sant Celoni, Collsacreu, Escola Sant Martí, Polígon, Urb. La Creueta, L'Ajup, Panagall, Carrer Pons, Riera i Penya, Riera Sant Martí, Sant Carles i Saurí.

Tota aquesta bona feina representa un gran esforç per una petita entitat on la clau és l'esforç humà de la xarxa de voluntaris, persones que roben temps a les seves activitats quotidianes per dur a terme, òbviament de forma gratuïta, tota aquesta tasca. Si pots i vols donar un cop de mà a DADA, hi ha moltes maneres de fer-ho, informa’t a través del seu web, escriu-los a defensadelsanimalsdarenys@yahoo.es o bé truca’ls al 676343890 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada