dissabte, 5 d’agost del 2017

Saboteig de colònies de gats, a Llavaneres

Colònia sabotejada
Els gats de carrer són habituals en tots els municipis i els Ajuntaments han de controlar la seva població a través de les colònies, sovint gestionades per associacions i/o persones voluntàries. Amb un correcta gestió de les colònies de gats es disminueixen els problemes de superpoblació i es garanteix una adequada integració a la realitat urbana. Amb el model "CER" (captura, esterilització i retorn) es captura el gat de carrer, se li fa una revisió veterinària per conèixer si té cap malaltia, se l'esterilitza i se li fa una petita marca a l’orella per identificar-lo abans de retornar-lo a l’espai on va ser capturat.

Colònia controlada
Darrerament, Sant Andreu de Llavaneres les colònies de gats, gestionades per l'associació ADALL, s'estan trobant masses vegades sabotejades. ADALL alerta que el menjar i la beguda han sigut embrutats amb excrement de gos o bé escampats per terra. També ha localitzat objectes punxants, com ara xinxetes o claus, a dins del menjar. Convé recordar que les colònies i els seus habitants estan protegits per la llei i penat el maltractament animal. Demanem la col·laboració ciutadana per detectar aquestes actituds, qualsevol informació la podeu fer arribar a l'associació ADALL Llavaneres via correu electrònic: associacioadall@gmail.com o denunciar-ho a la policia.

1 comentari:

  1. Como no cambie la sociedad, las cosas van a peor. Los pobres animales están n el punto de mira de gente sin moral, valores, educación y llenos de odio y maldad.
    Deplorable.

    ResponElimina