dijous, 17 d’agost del 2017

Berlín espera en JOE, de la Protectora de Palafolls

JOE
A Alemanya, House of Bitches, Alaska Bar i la llibreria Bartleby & Co. s'han unit per ajudar en JOE i dur-lo a Berlín per trobar-li família. Aquest divendres, dia 18 d'agost, l'Alaska Bar (Reuterstrasse 85, 12053 Berlin) oferirà pintxos vegans a 1 euro. A banda, aquells que comprin un carnet de biblioteca anual a Bartleby & Co. (20 euros) estaran col·laborant en el que s'ha batejat com a 'Operació JOE'. La recaptació es destinarà a pagar el viatge i totes aquelles despeses necessàries per fer possible el trasllat del petit a Berlín.

Rescat d'en JOE
La història d'en JOE no és fàcil, fa un parell d'anys la Protectora de Palafolls el va rescatar de l'horror on vivia, la casa d'una dona amb Síndrome de Noè. Fins als 7 anys, el petit va ser presoner d'una casa tapiada, sense llum natural, en un espai de 20m2 trepitjant d'excrements, aigua i menjar podrits, compartint aquest infern amb milions de puces, paparres, rates i tot tipus d'insectes. Les voluntàries de la protectora ens expliquen que quan el van treure d'aquest infern, amb 6 gossos més, "estava sense pèl i desnodrit. Aquests darrers quasi dos anys a la protectora, no han estat fàcils fins que confiessis en nosaltres, però a poc a poc, has aconseguit anar descobrint que darrere aquelles parets brutes i humides on t'havien ficat, hi ha un món on alguna persona esta esperant compartir amb tu la vida que et mereixes. 


JOE a la Protectora de Palafolls
Ha estat una batalla difícil per a tu entendre que quan algú alçava la mà no era per pagar-te sinó per acariciar-te, que quan ens acostàvem a tu no era per fer-te mal sinó per donar-te el teu plat de menjar preferit i que la corda que t'ensenyàvem no era per lligar-te i castigar-te sinó la corretja que t'ajudava a saber que és un bon passeig al costat de les persones que et respecten, t'estimen i volen que comencis a viure com et mereixes. Pero ho has aconseguit!!!

Ara en JOE té 9 anys i és cec d’un ull, cosa que ha fet molt difícil trobar-li al llarg d'aquests 2 anys una llar definitiva a Catalunya. En canvi, la biblioteca berlinesa ja va acollir fa uns mesos en JACKI, germà d’en JOE, també rescatat per la protectora de Palafolls de la dona amb Síndrome de Noè, i és des de llavors la insígnia de l’establiment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada