diumenge, 2 d’abril del 2017

Petits encants amb cors gegants

ARMANI - G&G Rescat
L'ARMANI, l'ASHA i en TEO són tres petits encants amb un cor gegant que es mereixen tot l'amor del món! Aquests "juniors" esperen a G&G Rescat - Teià l'oportunitat de ser estimats com es mereixen. L'ARMANI és poruc, va entrar al refugi amb pànic, arribava amb la seva germana, ja adoptada. Ara, de mica en mica, l'ARMANI es va deixant fer, surt a jugar al pati i va confiant amb les persones. Té una mirada que enamora, no creus?

ASHA
L'ASHA va ser rescatada d'una vida sempre encadenada, ara té 1 any i mig. És una gosseta molt jove que té tota la vida per endavant i un gran potencial. Li encanta jugar, és molt sociable i obedient. Ara només espera trobar ben aviat una família que l'estimi per sempre, anima't a fer-la feliç i coneixeràs una vida plena d'aventures.

TEO
En TEO encara és un cadell amb un caràcter excepcional. Sempre somriu, és juganer, súper simpàtic i molt bo. Li encanta sortir a passejar i estar acompanyat. No t'ho pensis més, si vols tenir la gran sort de conèixer l'ARMARI, l'ASHA o en TEO, ser part de la seva vida i tenir un gosset increïble contacta amb G&GRescat via correu al ggrescat@gmail.com o bé al telèfon 645439020.

18kg pinso Junior
Des de l'Associació d'Amics dels Animals del Maresme hem volgut posar el nostre granet de sorra per aquests tres encants i els hem donat 18kg de pinso Royal Canin Junior mentre esperen una família per compartir somriures i estones inoblidables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada