dijous, 27 d’abril del 2017

Coneix la protectora ADANA Alella

Protectora ADANA Alella
L'Associació per la Defensa dels Animals i la Natura d’Alella (ADANA) neix l'any 2000 de la mà d'un grup de voluntaris i voluntàries d’Alella sensibilitats amb la protecció animal que decideixen constituir una entitat sense ànim de lucre.

Gatera d'ADANA
La necessitat d'un refugi va fer que l'Ajuntament els cedís provisionalment un espai a l’edifici de l’antic escorxador municipal. L’any 2006, el mateix consistori, va construir una petita i moderna gossera municipal, nova instal·lació que va cedir a ADANA.

Protecció animal
La protectora tira endavant gràcies a l'ajut econòmic de socis, del suport de voluntaris i de la subvenció municipal per la gestió del refugi, de la gatera i de les colònies de gats del poble. La tasca principal d'ADANA és acollir els gossos abandonats que arriben a la protectora, tenir-ne cura fins que es recuperen i cercar famílies que puguin adoptar-los.

Control de colònies de gats
També s'encarreguen d’un espai destinat a gats, d'alimentar-los i esterilitzar-los, i del control sanitari dels gats de les colònies del carrer. Als més afectuosos els rescaten per intentar trobar-los una família que els vulgui adoptar.

Donatiu de 130 kg de pinso
Voluntaris de l'Associació d'Amics dels Animals del Maresme hem visitat la protectora, fet un donatiu de 130 kg de pinso i ara compartim la bona experiència viscuda amb un recull de fotografies i un breu vídeo on veuràs que bé cuiden el seus peluts!! Si vols col·laborar amb ADANA Alella, tens moltes maneres d’ajudar: dona, participa, col·labora, acull, adopta... t'animes?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada