dilluns, 17 d’abril del 2017

Roses solidàries per Sant Jordi

Per Sant Jordi, una rosa solidària
Aquesta diada de Sant Jordi tornarà a ser una gran festa i comptem amb tu perquè sigui, també, solidària. Diverses protectores i associacions animalistes del Maresme seran presents i ben visibles aquest Sant Jordi amb un espai on qui vulgui podrà comprar roses pels qui més estima i, alhora, ajudar a qui més ens necessiten. Aquest proper diumenge 23 d’abril, no t'ho penses dues vegades, apropa't a una d'aquestes parades i fes-te amb la rosa més "peluda"!


Alella
L'Associació ADANA muntarà parada de roses i llibres d’ocasió a la Plaça Antoni Pujades (davant del Sorli) i a la Porxada del Mercat d’Alella, perquè els ajudeu a seguir donant un millor futur als animals abandonats i trobats al poble. Aprofitaran l’ocasió per tenir un punt amic de recollida solidària per rebre donacions en efectiu o en espècie.

Argentona
L'associació el Somni dels Gats d'Argentona vendrà, des de les 9 del matí, roses i rosers en una parada ubicada a la Plaça Nova per recaptar fons pels gats sense llar.

Dosrius
La protectora de Dosrius tindrà dos punts de venda de roses, una a la parada de bus de l'entrada del municipi, i un altre a Can Massuet (cruïlla Av. Can Massuet amb Av. el Far). Regalant una rosa solidària regales un futur!

El Masnou
Un any més, la protectora ADAM d'El Masnou serà present el dia de Sant Jordi amb una parada de roses a la Plaça Ramón i Cajal, davant de La Caixa.

El Masnou
Diumenge, de 9 a 20 hores, la protectora G&G Rescat tindrà una paradeta de roses a la carretera al costat de la Casa de Cultura d'El Masnou.

Palafolls
Com cada any, la protectora de Palafolls posa paradeta de venda de roses per recaptar fons i continuar ajudant a tots els animals que entren o ja són al refugi. Els trobareu a la plaça Fòrum Palatiolo, davant l'esglèsia i el Cafè de Palafolls.

Pineda de Mar
L'associació GatPi tindrà una parada a la Plaça de les Mèlies/Plaça Espanya on hi trobaràs llibres de segona mà, objectes de regal, bijuteria... També hi pots col·laborar portant pinso o llaunetes pels gats de les colònies de Pineda de Mar.

Premià de Mar
L'associació Els 400 gats tindrà parada solidària al carrer Miquel Moragas número 1, davant la botiga "ahorraenpienso", al costat de l'Ajuntament de Premià de Mar.

Sant Andreu de Llavaneres
L'associació ADALL vendrà roses en una parada ubicada al carrer de Munt, una recaptació que es destinarà a l'alimentació i cures veterinàries dels gats de carrer. També hi pots col·laborar portant pinso o llaunetes pels gats de les colònies de Llavaneres.

Tiana
Com cada any, ABAM i APROPA'T - Protectores d'animals de Montgat i Tiana, tornaran a tenir la seva paradeta per Sant Jordi i al mateix lloc de sempre, a la carretera dels Teletubbies (Parc dels Teletubbies) de Tiana. Durant tot el dia oferiran un llibre de regal per cada rosa solidaria comprada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada