dimarts, 4 d’abril del 2017

Balanç del 1r trimestre 2017

Gat de colònia - Arenys de Mar
Els 1.510kg d'aliment donats encapçalen el balanç d'aquest primer trimestre de 2017 de l'Associació d'Amics dels Animals del Maresme. Un pinso entregat a les protectores i associacions: DANA protectora de Teià, Els 400 gats de Premià, Amics dels Animals de Vilassar de Mar, MasnouGats, DADA Arenys, APRODEGA Vilassar de Dalt, GatPi de Pineda de Mar, Somni dels Gats d'Argentona, ADALL Llavaneres,  APAC Canet de Mar, ABAM i APROPAT protectores de Tiana-Montgat i G&G Rescat de Teià.

IRIS, de Palafolls, en adopció
D'aquesta quantitat volem destacar, també, la qualitat d'alguns d'aquests donatius que han estat amb pinsos específics Royal Canin per peluts amb necessitats especials: pinso renal pels gatets veterans d'APAC Gats de Canet de Mar, pinso hepàtic per la gossa IRIS de la Protectora Palafolls, pinso gastrointestinal d'ajuda al manteniment del tracte digestiu de gossos de les protectores de Tiana-Montgat  i pinso renal i diabètic pels gatets NINO i ROS del Somni dels Gats d'Argentona

Gateta rescatada a Pineda
La següent gran partida de donatius se l'endú les factures veterinàries amb el pagament de l'operació d'una gateta rescatada d'un enverinament a Pineda de Mar i donatius per ajudar a fer front les despeses de l'operació d'en TECNO, gatet de la Protectora de Palafolls afectat d’una hèrnia diafragmàtica, de la intervenció d'en MANSO, gat recollit del carrer per APRODEGA Vilassar de Dalt amb possible intoxicació per enverinament i l'operació de l'AUGEN, cadell de la Protectora de Palafolls recollit amb un ull fora.

Donatiu de pinso, mantes i catifes
Altres donatius han estat 15kg de sorra de gats a APAC Gats de Canet de Mar, 2 casetes Cat's House per les colònies de gats de DADA Arenys i 2 donatius de taps de plàstic, dins la recollida solidària d'Els 400 gats per recaptar fons per continuar alimentant els gats de les colònies de Premià. I fora la comarca, 130kg de pinso de gos, mantes i catifes a l'associació L'Anxova Peluda de l'Escala i 30 catifes a les entitats animalistes Soy Positivo i Animal Rescue.

Neteja de patis
Pel que fa a les activitats de voluntariat, hem gaudit de passejades amb els gossos de la Protectora de Dosrius i de Cabrils i d'estona de pau a la gatera de la Cabrils. També hem estrenat el bon temps de finals de març amb una nova operació "males herbes" a la protectora de Palafolls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada