diumenge, 19 de febrer del 2017

Tres històries esperant el millor final

JACKY
Ganes de peluts, de natura i de passar-ho bé, era el pla per aquest diumenge, i el resultat? grans moments i immillorable companyia. Avui alguns voluntaris de l'Associació aterràvem d'hora a la Protectora de Dosrius, i com era d'esperar, l'experiència no podia haver estat millor! En JACKY ha estat un dels primers ens rebre'ns amb els braços ben oberts, eren tremendes les ganes d'escampar la boira d'aquest petit que no fa massa habita al refugi. Fa unes setmanes se'l va recollir del centre del poble sense xip ni identificació.

SIMBA [img: P. Dosrius]
En SIMBA també ens saludava de lluny, ens veia i el vèiem, i recordàvem les paraules dels amics de Dosrius: amb ell les passejades es tornen aventures, omple els espais amb la seva vitalitat d'adolescent mentre va aprenent a estimar tot el que l'envolta amb la innocència dels descobriments. Aquest creuat de pastor alemany encara espera l'oportunitat que algú li va negar, un algú que va oblidar que a tots se'ns ha d'estimar amb virtuts i defectes, quan fa sol o el dia està trist...

COTO
Del passeig no ens podem oblidar tampoc de'n COTO, un encant que ha hagut de superar una de les pitjors experiències que pots viure, perdre a qui més estimes. Després de la mort de la seva família, en COTO es va trobar de cop i volta sol i a un lloc desconegut. D'ell només se'n poden parlar virtuts, és un gos gran que només li cal companyia i un lloc tranquil i calent. No demana massa, ha viscut molt feliç tota la seva vida fins ara, que ha tingut mala sort. Tot i ser una mica gran, està molt bé de salut, és molt bo i es porta bé amb altres gossos. Tres històries diferents, que ara viuen el mateix mentre esperen el millor final, trobar una família que se'ls estimi i cuidi com es mereixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada