dijous, 2 de febrer del 2017

Repte assolit: 500kg de pinso donats!

En motiu del #GivingTuesday (moviment global per incentivar les bones accions) el passat nadal 2016 obriem un repte al web "migranodearena" per poder rebre donacions i arribar a donar 500kg de pinso pels peluts que més ho necessiten. Hem de dir que, a dia d'avui, aquest repte ja és una realitat! GRÀCIES als donatius rebuts, 530 euros, ara ja s'han convertit en aliment pels peluts de les associacions Els 400 Gats de Premià, els Amics dels Animals de Vilassar de Mar, el Somni dels Gats d'Argentona, MasnouGats, DADA Arenys, APRODEGA Vilassar de Dalt, GatPi de Pineda de Mar i ADALL Llavaneres.

IRIS - Protectora Palafolls
Alhora, assolir el repte també ens ha permès poder donar pinsos especials a 3 protectores: pinso urinari pels gats més veterans d'APAC Canet de Mar, pinso hepàtic per la gosseta IRIS de la Protectora de Palafolls i pinso gastrointestinal per les protectores de Tiana-Montgat.

De nou, aprofitem per agrair a totes les persones que amb el seu suport han fet possible aconseguir el repte, GRÀCIES per sumar en aquesta tasca voluntària pels animals que tant ens agrada i omple d'orgull! Per nosaltres el repte continua i continuarà fins que encara hi hagi peluts necessitats! Si t'hi vols sumar, visita el nostre WEB i coneix el nostre projecte, sabem que amb ben poc es pot fer molt, ens ajudes a ajudar-los?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada