dimecres, 15 de març del 2017

Històries de maltractament, futurs d'esperança

Protectora de Palafolls
Conèixer de ben a prop la protectora de Palafolls i de la mà dels seus protagonistes, un dels objectius aconseguits del reportatge de la revista d’Utopia Comunicació. Vam tenir la sort de coincidir amb ells i no sols vam veure el gran treball que hi ha darrera de la premsa de proximitat sinó que ara veiem la qualitat que ens ofereixen. Un reportatge que no us podeu perdre, una molt bona proposta d’apropar una protectora de referència a la comarca, tant pel seu bagatge al llarg d’aquests anys sinó també pels valors de defensa animal que promou i ens mostra dia a dia.

La Cristina amb la MERY
Tal com ens recorda la Cristina, parlem d’un projecte que arrenca l’any 2007 i que el seu constant creixement l’ha dut a ser un refugi que s'ha anat consolidant en el temps. La Cristina ens parla de passió pels animals, de pensar que un animal és part de la família i que fruit dels nous valors de la societat, els hem començat a entendre millor.

Acariciem l'ÈRIC [Img:Utopia Com.]
De les seves principals tasques ens remarca el rescat d’animals abandonats o maltractats, tenir-ne cura, la cerca d’adoptants, la sensibilització de la societat,... En el reportatge, la Cristina i la Nerea ens recorden històries frepants com les d’en PIPO, la BLANCA, la CAVA, en HILTON, la MERY, l’ERIC, en MÀRIUS, en BANDIDO, l’SPIKE, la LIS, l’ASHER, en RED... unes històries de maltractament que gràcies a la bona feina de la protectora comencen a veure la llum i caminen cap a futurs d’esperança.

L'IRIS
En el relat de la Cristina també hi té cabuda l’agraïment, amb humilitat ressalta les donacions i ajudes que reben per seguir endavant en el seu projecte de salvar vides. Ens parla que tenen necessitats, com qualsevol protectora, i ens cita exemples com l’IRIS que li cal pinso especial, també fer front a despeses veterinàries elevades com les de la MERY i altres necessitats que fan que qualsevol ajuda, per petita que sigui, resulti tan agraïda.


PIPO
CARMELO
BANDIDO
ÈRIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada