dimarts, 1 de maig del 2018

Rescat d'un gos tancat dins un cotxe a ple sol

Guàrdia Urbana de Barcelona
És un reiterat consell que mai es pot deixar un gos, gat o infant sols dins d'un cotxe a l’exposició de sol perquè ho podem lamentar tota la vida. És qüestió de minuts que l'interior del vehicle agafi unes temperatures insostenibles i difícils de suportar, posant un pelut o una criatura en unes condicions que poden posar en risc la seva vida. Avui hem conegut un nou cas que, sortosament, gràcies a l'actuació de la Guàrdia Urbana de Barcelona, no s'han hagut de lamentat danys majors i tot ha quedat en un ensurt.  

Facebook de la GUB
Els agents van localitzar, al barri de Vallcarca, un gos tancat a l'interior d'un vehicle estacionat a ple sol. Segons hem pogut saber arran d'una publicació a la seva pàgina oficial a Facebook, la seva intervenció i la dels Bombers va evitar que el gos morís deshidratat. A més del rescat, la policia ha obert diligències contra el propietari del gos. Des d'aquí felicitem la gran feina dels cossos d'emergència i celebrem que hagin pogut salvar el pelut, així com també aprofitem per reiterar el fet que mai deixem un animal o infant, per poc temps que ens sembli que serà, dins el cotxe, no sempre aquestes imprudències acaben tan bé.

ET POT INTERESSAR 

Els animals també pateixen la calor. La calor ens ha de fer pensar que la salut del nostre pelut passa també per evitar-li qualsevol ensurt. Un dia de calor ens ha de limitar el passeig a certes hores i l’exposició directe al sol. Aquí recordem alguns consells bàsics de prevenció. Consells

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada