divendres, 20 d’abril del 2018

Roses solidàriament peludes per Sant Jordi

La rosa més peluda
Un any més, la diada de Sant Jordi tornarà a ser una gran festa i els peluts abandonats compten amb tots nosaltres perquè sigui, també, una jornada solidària. Diverses protectores i associacions animalistes del Maresme seran presents i ben visibles aquest Sant Jordi amb un espai on qui vulgui podrà comprar roses pels qui més estima i, alhora, ajudar a qui més ens necessiten. Aquest proper dilluns 23 d’abril, no t'ho penses dues vegades, apropa't a una d'aquestes parades i fes-te amb la rosa més "peluda"!


Alella
L'Associació ADANA, de nou, tindrà parada de roses i llibres d’ocasió a la Plaça Antoni Pujades (davant del Sorli) i a la Porxada del Mercat d’Alella, perquè els ajudeu a seguir donant un millor futur als animals abandonats i trobats al poble. Aprofitaran l’ocasió per tenir un punt amic de recollida solidària per rebre donacions en efectiu o en espècie.

Argentona 
L'associació el Somni dels Gats d'Argentona vendrà, des de les 9 del matí, roses i rosers en una parada ubicada a la Plaça Nova per recaptar fons pels gats sense llar

Dosrius 
Un cop més, la protectora de Dosrius vol compartir amb tots nosaltres una diada tan especial com és la de Sant Jordi i tindrà dos punts de venda de roses, un al pàrquing situat a l'entrada del municipi, i un altre a l'avinguda Can Massuet (Urb. Can Massuet-El Far). Regalant una rosa solidària fem possible entre tots un gran Sant Jordi per aquells que esperen una llar!

El Masnou
Un any més, la protectora ADAM d'El Masnou serà present el dia de Sant Jordi amb una parada de roses a la Plaça Ramón i Cajal, davant de l'oficina de La Caixa.


El Masnou
Dilluns, l'associació MasnouGats tindrà una parada de roses a la cantonada del c/ Almeria amb l'av. Joan XXIII d'El Masnou.


Mataró 
Un any més, la Societat Protectora d'Animals de Mataró tindrà parada amb roses solidàries, els trobareu a la Riera de Mataró, núm. 69 de 9 a 20 hores. També, i gràcies a socialanimals, seran presents a la Plaça Joaquim Folguera de Barcelona.
Palafolls
Com cada any, la protectora de Palafolls posa paradeta de venda de roses per recaptar fons i continuar ajudant a tots els animals que entren o ja són al refugi. Els trobareu a la plaça Fòrum Palatiolo, davant l'esglèsia i el Cafè de Palafolls.

Pineda de Mar
L'associació GatPi tindrà una parada a la Plaça de les Mèlies/Plaça Espanya on hi trobaràs llibres de segona mà, objectes de regal, bijuteria... També hi pots col·laborar portant pinso o llaunetes pels gats de les colònies de Pineda de Mar.

Premià de Mar
L'associació Els 400 gats no tindrà parada solidària al carrer però si que podreu col·laborar ja que tindrà un punt solidari a la botiga de la voluntària Antonia Chacón, al carrer Marina, 55.

Sant Andreu de Llavaneres 
L'associació ADALL vendrà roses en una parada ubicada al carrer de Munt, una recaptació que es destinarà a l'alimentació i cures veterinàries dels gats de carrer. També hi pots col·laborar portant pinso o llaunetes pels gats de les colònies de Llavaneres.


Tiana
Com cada any, ABAM i APROPA'T - Protectores d'animals de Montgat i Tiana, tornaran a tenir la seva paradeta per Sant Jordi i al mateix lloc de sempre, a la carretera dels Teletubbies (Parc dels Teletubbies) de Tiana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada