dijous, 28 de juny del 2018

Balanç del 2n trimestre 2018

♥ Estima, difusió i ajuda animal ♥
Aliment, despeses veterinàries i inversions pel benestar animal, novament els tres eixos principals de les nostres despeses en aquest primer semestre de 2018. Des de l'Associació d'Amics dels Animals del Maresme, arran de les peticions que rebem d’ajuda i les necessitats periòdiques de diverses protectores i associacions animalistes amb qui col·laborem, tanquem aquest juny amb una nova cota d'entrega de pinso: 3.400 kg donats en aquests primers 6 mesos d'any, superem així els 10.000 kg d'aliment donats aquest darrer any i mig! D'aquesta quantitat també en destaca la qualitat d'alguns d'aquests donatius, pinsos medicalitzats d’Eukanuba i Royal Canin com l’obesity, renal, hepàtic, gastrointestinal, kitten babycat... per peluts amb necessitats especials, a més d'uns 200 kg en llaunetes per a gats.

PETIT
Les factures veterinàries representen l'altra gran partida en el nostre balanç de despeses, amb intervencions complexes com l'obertura del canal medul·lar de la gateta LALI, rescatada després d'haver patits diversos trets d'escopeta, l'operació dels cadells DONUT i MUFFIN afectats de parvovirus, la infecció de matriu de la gossa MUECA o l'ingrés de la gateta MIA, intervinguda per una fallada renal.

Altres donatius han estat l'entrega de diversos medicaments (Cosequin, Denamarin, Hepatosil, Entero-Chronic, CondroVet, Impromune, CalmUROfel...), 500 kg de sorra per a gats, 2 parcs per a cadells, 2 transportins, casetes per a gats, mantes i catifes per passar millor l'hivern, matalassos per a gossos, pipetes, collars desparasitadors, dentastix, raspall, pilotes o 15 kg de taps de plàstic per recaptar fons per continuar alimentant gats de colònies.

Uns donatius lliurats a 28 protectores i associacions animalistes: DADA Arenys, APRODEGA Vilassar de Dalt, Els 400 gats de Premià, Amics dels Animals de Vilassar de Mar, MasnouGats, GatPi de Pineda de Mar, Somni dels Gats d'Argentona, ADALL Llavaneres, DANA protectora de Teià, ADANA protectora d'Alella, APAC gats de Canet de Mar, protectora Palafolls, Gatera de Calella, protectora Dosrius, ABAM i APROPAT protectores de Tiana-Montgat, protectora ADAM El Masnou, protectora SPAM de Mataró i G&G Rescat de Teià. A més, com partim del fet que tots els peluts mereixen ser ajudats, el nostre granet de sorra d'ajuda també l'hem compartit fora la comarca, hem pogut donar uns 400 kg de pinso i/o ser teamers de: Sa Gatonera de Blanes, Gats d'Arbúcies, Gats La Roca del Vallès, ARDA El Vendrell, 4 petjades de Rubí, Gats de Canovelles, Protectora Amor als Animals-Maria Adam de Begues, Michos de Madrigueras (Albacete).

A tot això cal sumar-hi l'activitat de l'Associació, que va més enllà de la qüestió econòmica, amb diverses activitats de voluntariat a protectores i associacions amb les que col·laborem, reportatges fotogràfics per donar a conèixer la seva bona feina i els seus peluts, sense oblidar la difusió diària de gossos i gats que cerquen acollida o adopció i aquells que s'han perduts, difusió que fem a través de la nostra web i els nostres perfils a facebook, twitter, instagram.

El camí continua i som conscients que les fites que anem assolim són GRÀCIES al suport econòmic de socis, teamers i donants, si t'animes a ajudar-nos ho pots fer:
► Per només 1€ al mes pots unir-te al nostre grup Teaming: https://www.teaming.net/animalsdelmaresme i/o al grup ALIMENTA: https://www.teaming.net/animalsdelmaresmealimenta
► A partir de 10€ al trimestre pots fer-te SOCI: http://bit.ly/sociAnimalsMaresme
► També pots fer un DONATIU al compte: ES34 0182 3488 3802 0371 8570 (BBVA); o bé per Paypal: https://www.paypal.me/animalsdelmaresme
► Gratuïtament amb HELPFREE quan compris per internet: http://helpfree.ly/j8483
► Fent APORTACIONS de pinsos, mantes, medicaments, joguines... escriu-nos a: animalsdelmaresme@yahoo.es
► COMPARTINT entre els teus amics el nostre projecte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada