dimarts, 19 d’abril del 2016

Els petits gestos mouen el món

Fer arribar pinsos, mantes, medicaments,... a qui més ho necessita és un dels nostres grans objectius, una fita que no seria possible sense l'ajut desinteressat de moltes de les persones que al llarg d'aquests més de 7 anys d'Associació ha volgut col·laborar amb nosaltres, amb una clara mostra d'estima pels animals abandonats al Maresme. Amb aquest escrit volem reconèixer aquest gest, agrair el suport de tots vosaltres, d'aquestes persones anònimes que periòdica o puntualment ens heu volgut ajudar i seguiu confiant en nosaltres.

Pels "nostres" peluts no podem acabar sense abans recordar les diferents maneres que teniu per col·laborar amb l'Associació d'Amics dels Animals del Maresme, doneu per fet que tot el que rebem ho farem arribar a qui més ho necessita:
- Fent APORTACIONS de pinsos, mantes, tovalloles, medicaments, transportins, joguines... que vindríem a buscar al vostre domicili. Escriu-nos un correu electrònic a animalsdelmaresme@yahoo.es
- Contribuïnt econòmicament fent-te soci (per 10€/mes), fent-te teamer (per 1€/mes) o un donatiu via Paypal o un ingrés al nostre compte ES61 2013 0097 9002 0112 5210 (CatalunyaCaixa)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada