diumenge, 23 de juliol del 2017

Coneix la gatera de Calella

Gatera de Calella
Els Amics dels Animals de Calella, associació sense ànim de lucre integrada per voluntaris i voluntàries, són els encarregats de la gatera de Calella. Actualment, al refugi hi ha entre 30 i 40 gats que esperen adopció, en unes instal·lacions properes a la piscina municipal i al costat mateix d'una zona d'esbarjo per a gossos. Els voluntaris cuiden i alimenten els gats, a la vegada que mantenen i tenen cura d'aquest espai. L'activitat de la gatera es pot seguir a través de la seva pàgina facebook, un entorn que permet al visitant apropar-se a històries i anècdotes de la gatera i conèixer aquells gats que cerquen família.

Donatiu
Aquest cap de setmana els visitàvem i, com no podia ser d'altra manera, no hi arribàvem amb les mans buides, gràcies a socis, teamers i a tots els que ens doneu suport fèiem un donatiu de 40 kg de sorra per a gats, 40 llaunetes de menjar i un carretó Rolser, una de les demandes de la gatera.

Moments, en imatges
Com ja podeu pensar, a la visita no hi va faltar l'estona fotogràfica, poder gaudir d'un bon grapat de moments que la càmera ens ha permès captar i ara poder compartir aquí amb l'objectiu de traslladar, a través d'imatges, que bé que es cuiden els habitants de la gatera de Calella ;)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada