dilluns, 10 d’octubre del 2016

Teià acull una festa dedicada als animals de companyia

El proper diumenge dia 23 d’octubre el Canipark de Can Llauradó de Teià serà el punt de trobada pels amants dels animals. DANA, la protectora de Teià, organitza una Desfilada Canina de gossos recollits al municipi que actualment es troben al refugi i esperen ser adoptats.

En aquesta festa de l’adopció i la tinença responsable d’animals, tots els gossos hi són benvinguts, per això, la trobada també comptarà amb una desfilada de peluts que portin les seves famílies perquè passin una bona estona en companyia d’altres companys de 4 potes.

Una activitat que de ben segur serà gratificant pels peluts en adopció, que oblidaran les gàbies per unes hores i, a més, tindran la possibilitat de trobar una família que els estimi com es mereixen després de ser abandonats.

En Canelo, la Tea o en Lau són alguns dels gossos que participaran d’aquesta activitat que compta amb la nostra col·laboració, els Amics dels Animals del Maresme, entre altres entitats animalistes. No us perdeu el vídeo, un tastet dels peluts de DANA Teià, tampoc la desfilada canina del diumenge 23, us hi esperem!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada