dimarts, 10 de gener del 2017

Balanç 2016

Acabat l’any 2016, ara toca fer balanç, i ja podem avançar que del resultat n’estem molt satisfets! I no sols per la feina feta i tot allò que hem pogut oferir i donar sinó, sobretot i convé ressaltar-ho, per la bona resposta i suport que hem tingut de tots: voluntaris, socis, teamers, els qui ens feu donatius, els qui us sumeu a les nostres iniciatives solidàries, els qui ens seguiu i compartiu a les xarxes socials... Agraïm enormement totes i cadascuna de les mostres de suport, dia a dia, mes a mes, per què sabem que sense tot aquest ajut seria impossible avançar i poder continuar ajudant, any rera any, a més peluts abandonats, maltractats o ferits que arriben a les protectores i associacions amb qui col·laborem. Un ajut que aquest 2016 es quantifica en més de 5000 euros destinats, principalment, a aliments (3000 kg de pinso), despeses veterinàries i esterilitzacions i millores en benestar animal.

Darrer donatiu: 800kg de pinso per Nadal
En pinso, aquest Nadal vam poder aconseguir fer un darrer donatiu de 800 kg d’aliment per les associacions que tenen cura de les colònies de gats, unes entitats que enguany hem pogut conèixer el seu dia a dia més a fons. Un apropament que ens ha permès posar en valor la seva gran tasca, sovint anònima, i el compromís de totes les persones que hi col·laboren. Una feina voluntària clau per garantir una adequada integració dels gats de carrer a la realitat urbana.


En despeses veterinàries, segon eix dels nostres ajuts, al llarg de l’any hem pogut contribuir a l’esterilització de gats de colònia i posar el nostre granet de sorra a les operacions de la SHINA, operada d'urgència per un balí allotjat entre la tràquea i l'esòfag, en TOM, després de perdre una de les seves potes del darrera arran d’un accident, la BLIND, operada per la pèrdua de visió dels dos ulls, la MERY, intervinguda amb l'estòmac ple de líquid, la MEGAN i la PICKY, operades de l’hèrnia diafragmàtica, en GRIS, operat després de ser recollit del carrer amb diverses fractures, en DURDY, recollit de la carretera amb la pota trencada, en PETITÓ, trobat gairebé mort a una colònia, la NIKA, rescatada d’una casa on l’estaven deixant morir, l’ISCLE, rescatat amb dues potes trencades, en MARIO i en VIN, recollits després de ser atropellats, la SHIRA amb el maluc trencat després de patir un accident,...

Jerseis per gossos 
I com ja vam avançar al nostre balanç d’estiu, també ha estat un any de diversitat d’ajuts com els més de 160 kg de sorra per gats, 24 casetes “Cat’s House” per millorar l'estada al carrer dels gats de colònia, medicaments, pastilles desparasitadores i pipetes antiparasitàries, pilotes i corretges per gossos, gàbies trampa per gats, jerseis per gossos per passar millor el fred de l'hivernllet per gatets, formatgets i salsitxes de frankfurt per medicació, mantes, catifes, 30 litres de lleixiu, 15 rotlles de paper de cuina,...i microajuts com a teamers de diverses protectores i associacions animalistes.

Ara bé, més enllà d'aquestes inversions econòmiques i de la tasca diària de difusió dels animals abandonats i perduts al Maresme via web, facebook, twitter i instagram, com a voluntaris compromesos amb el benestar dels peluts abandonats, aquest 2016 hem arreglat el sostre de la gatera de Cabrils després de quedar malmès per les pluges, a l'estiu ens vam engrescar amb l'operació bany, el maig vam desbrossar les males herbes dels patis de la Protectora de Palafolls i a la tardor vam netejar de fulles els patis, al llarg de l'any hem passejat gossos de les protectores de Cabrils, Dosrius, Palafolls i Tiana-Mongat, hem col·laborat en la campanya solidària de recollida de taps d’Els400gats de Premià, hem donat suport a la desfilada canina de Teià,... A grans trets aquestes són les xifres i activitats que encapçalen el nostre ajut pels qui més ens necessiten i que el vostre suport ho ha fet possible, GRÀCIES!!

Tot seguit, us oferim breument i en format presentació la nostra activitat 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada