dilluns, 19 de febrer del 2018

Les ganes de viure de la petita LALI, paraplègica per culpa d'un tret

Ingrés a la UCI
No és la primera vegada que un pelut ens dóna lliçons de vida i la gateta LALI és una d’elles. Té poc més d’1 any i ja ha patit la cara més fosca de la maldat humana, passava fa uns dies quan va rebre un tret que l’ha deixat amb una paràlisi de les seves potes del darrera. Per sort, una noia la va sentir miolar i al veure l’estat de la petita i que demanava ajuda, arrossegant-se a prop d’una benzinera de la carretera de Tordera a Blanes, ràpidament la va dur al veterinari.

Radiografies amb les restes de projectil
A la clínica Mireia Balliu la LALI ingressava a la UCI, i després de fer-li les radiografies van descobrir que un tret li havia seccionat la medul·la, fet que li impedia moure’s de mig cos en avall i necessitava ajuda per fer les seves necessitats. L'entitat Sa Gatonera de Blanes, encarregada de les colònies de gats de carrer, batejava la petita LALI (en motiu de Santa Eulàlia) i difonia el cas a les xarxes socials, un fet que també mitjans de comunicació, com el Diari de Girona, en van fer ressò.

Arrenca una nova vida per la LALI
Des d’avui, la LALI comença una nova vida amb nosaltres Animals del Maresme, una acollida en un entorn on es podrà recuperar d’aquest mal tràngol viscut i aprendre, al costat d’altres gats amb mobilitat reduïda, que tot queda sempre en un malson si reps l'amor i comprensió que necessites.


La LALI mira el futur amb optimisme
Sabem que la discapacitat mai és un obstacle per tenir una vida digne, més encara si disposes d’un entorn que t’ajuda, t’entén i t’estima. No és la primera vegada que afirmem, amb coneixement de causa, que els animals, tal com passa amb les persones, poden viure amb mobilitat reduïda, en tot cas, abans de victimitzar-los o pensar en adormir-los potser hauríem d’aprendre d’ells, de la seva força de viure i de tirar endavant malgrat els reptes que se'ns presenten.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada