dimarts, 12 de juny del 2018

Danys al parc de gossos de Canet de Mar

Tanca perimetral arrencada
Un nou sabotatge assetja la zona d'esbarjo per a gossos de la plaça Lledoners de Canet de Mar, una acció que ens fa pensar que els atacs contra aquest espai són massa recurrents i sobrepassen un suposat vandalisme puntual. Per això, fem una crida al civisme i a la col·laboració ciutadana per tal que qualsevol persona que vegi qui malmeti el parc pels nostres peluts que ho posi en coneixement de l'Ajuntament [937943940] o la Policia Local de Canet [937940088].

Tanca de fusta
Tot just ara fa poc més d'un any de la inauguració d'aquest espai, proper a un lloc de pas com el pàrquing de La Carbonella, i no és la primera vegada que pateix danys similars amb la mala intenció de privar que els veïns disposin d'una zona on el seu pelut pugui córrer, jugar i, fins i tot, relacionar-se amb altres gossos. Recordem que l'espai públic és un lloc de convivència, un lloc per compartir, no podem tolerar que algú/ns es dediqui a trencar les tanques de fusta d'aquest parc, ni el seu mobiliari o bé malmeti els seus accessos, cal denunciar-ho perquè els veïns seguim gaudint d'aquest espai.

Accés amb el pany trencat
A dia d'avui, malgrat els danys provocats, l'àrea es pot seguir utilitzant per arranjaments improvitzats fets amb voluntat i imaginació, sigui amb cartrons que tapen els forats, brides que aguanten fustes arrencades o pedres que priven que un dels accessos al parc s'obri i s'escapi qualsevol pelut que hi hagi dins.

Arranjaments improvitzats: brides i creuament de fustes arrencades


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada