divendres, 26 d’octubre del 2018

Una platja per a gossos, a Canet de Mar


Habilitar una zona de platja per a gossos a Canet de Mar ha estat una de les 4 propostes més votades en els pressupostos participatius 2019. Aquests pressupostos representen una iniciativa que permet a la ciutadania proposar i decidir el destí d'una part de la partida d'inversions del pressupost municipal. Aquesta platja per peluts ha estat una reiterada i legítima reivindicació que esperem, en breu, per fi sigui una realitat.

Platja de Canet de Mar
L'Ajuntament ja ha anunciat que realitzarà les quatre primeres propostes guanyadores de l'àmbit d'inversions de manera completa, entre les que es troba la platja per a gossos. Les bones notícies pels peluts de casa no acaba aquí donat que, a la vegada, el consistori també ha anunciat que tirarà endavant una cinquena proposta de manera parcial i que també beneficia els gossos.

Zona d'esbarjo a la plaça Lledoners
Parlem dels 10.000 € que destinarà per millorar els pipi cans existents, situats al c/Torrent dels Lledoners i al c/Josep Baró (mobiliari, fonts, arbres). Una conseqüència directe d'aquestes votacions que, a més d'aquesta millora necessària, també possibilitarà que es destinin inversions per un o dos nous espais per a gossos més.


Entrades relacionades
Danys al parc de gossos de Canet de MarUn nou sabotatge assetja la zona d'esbarjo per a gossos de la plaça Lledoners de Canet de Mar, una acció que ens fa pensar que els atacs contra aquest espai són massa recurrents i sobrepassen un suposat vandalisme puntual.

Gossos a la platja, a Pineda de Mar. Amb el cartell "Gossos a la Platja", l'Ajuntament de Pineda de Mar anuncia que els gossos podran gaudir de la platja els 365 dies de l'any i sense limitacions horàries. Preveu, així, que els gossos disposin d'un tancat senyalitzat, amb papereres i d’uns 100 metres quadrats entre la platja de Poblenou i la platja de la Riera, davant del carrer Marina.

Platges per a gossos al Masnou i Arenys de Mar. El Maresme obre la porta a platges per a gossos al Masnou i Arenys de Mar. Unes iniciatives, en forma de prova pilot, que recullen les peticions de col·lectius que reclamem que els animals de companyia també han de poder gaudir de la platja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada