dijous, 14 de juliol del 2016

APRODEGA i les colonies de gats de Vilassar de Dalt

APRODEGA és una associació sense ànim de lucre que cuida els gats del carrer de Vilassar de Dalt. Els seus objectius són: cuidar, alimentar, esterilitzar i controlar les colònies de gats de carrer. És una associació que es gestiona únicament amb voluntaris i tots els diners que reben de donacions les destinen principalment a l'esterilització ja que tenen clar que és una mesura fonamental per poder controlar la població de gats al carrer.

Si et vols fer voluntari d'APRODEGA, ajudar-los com a casa d'acollida i/o fer donatius per què puguin seguir esterilitzant, alimentant i controlant sanitàriament les colonies de gats de Vilassar de Dalt, no t'ho pensis dues vegades i escriu-los a: aprodega.vilassardedalt@gmail.com. Ah! i no et perdis el seu dia a dia, segueix-los a Facebook: Aprodega Associació defensora de gats de carrer Vilassar de Dalt.

Aquest mes, des de l'Associació d'Amics dels Animals del Maresme els hem pogut ajudar amb un donatiu de 12 kg de pinso pels gats més joves que alimenten i tenen cura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada