dijous, 20 d’octubre del 2016

Petitó rescatat d'una colònia del Masnou

La vida al carrer no és fàcil, i això és el que dia a dia viuen els gats de colònia. Aquests peluts que viuen al carrer s’exposen diàriament a perills propis de la vida urbana, principalment, el risc de ser atropellats o poder agafar alguna malaltia. Aquest petitó va ser rescatat gairebé mort d'una de les colònies d’El Masnou. Sortosament, la ràpida actuació dels companys de MasnousGats, entitat que gestiona les colònies del poble, el bon fer de la clínica veterinària on l’han curat i cuidat tan bé i, finalment, la bona resposta del petit al tractament ha fet que ja s'estigui refent!!

Amb aquest vídeo, la clínica Maricel es feia ressò d’aquests instants feliços, d'arribar moribund a menjar amb moltes ganes després de només 2 hores!!


Una història amb final feliç que des d’Animals del Maresme hem volgut col·laborar econòmicament posant el nostre granet de sorra en la crida d’ajuda de MasnouGats per poder pagar les despeses veterinàries. Si tu també t’hi vols sumar, clica aquí per veure com pots ajudar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada