diumenge, 30 d’octubre del 2016

Adéu NIKA, vola com les papallones

“ADÉU NIKA, vola com les papallones de colors”, paraules sentides de la Cristina i la Neda, de la Protectora de Palafolls, que compartim per donar l’últim adéu a la NIKA, que va ser rescatada d'una casa on l'estaven deixant morir. Amb anorèxia greu se la va cuidar i donar l’amor que tan necessitava, però a causa de la gravetat del seu estat, va fer que ingressés a una clínica veterinària per què calia evitar que es deshidratés i retingués els aliments que se li donaven. Des del seu rescat, en cap moment li va faltar estima, però finalment no va poder remuntar tot i els esforços de voluntàries i veterinaris.

Haver pogut aportar com a Associació el nostre petit granet de sorra a les despeses veterinàries i a la difusió de la pobreta NIKA per trobar nova llar quan semblava que s'estava recuperant no només ens omple d’orgull sinó que ens permet dedicar aquestes línies a la seva història, no volem que la seva lluita i el gran treball de les voluntàries de la Protectora de Palafolls, que han estat allà en tot moment i quan la NIKA més les necessitava, quedi en l'oblit. Una ajuda desinteressada, una estima sense mesura, un amor incondicional als peluts més necessitats que es plasma, sense fisures, en aquest adéu sentit:

“Preciosa princesa, vam fer el possible per cuidar-te, per estimar-te, eres la nostre amiga, la nostre família. Avui només volem recordar els bons moments, és així com volem acomiadar-nos i com volem recordar-te. És difícil suportar el dolor NIKA, aquest adéu ens trenca el cor, però ens enforteix l'ànima. Allà on siguis, espera’ns que tornarem a passejar tots junts bonica. Sempre t'estimarem. Cristina i Neda”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada