dijous, 8 de desembre del 2016

Calendaris Solidaris amb animals abandonats com a protagonistes

Algunes protectores del Maresme s'animen a fer dels seus peluts protagonistes dels mesos de l'any 2017. Amb aquest propòsit aposten per un Calendari Solidari per ajudar a gossos i gats sense llar, animals que busquen l'oportunitat de ser estimats com es mereixen.

La protectora ADAM del Masnou ens presenta, un any més, un calendari amb els seus gossos en adopció, uns peluts que tenen tot l’afecte i atenció de cada voluntari. Les imatges són fruit d'un concurs fotogràfic i compten amb unes instantànies excel·lents. El calendari, de només 5 euros, es pot trobar al mateix refugi o bé a Can Colomé [Av. President Kennedy, 12 d'El Masnou]

365 dies per enamorar-te d'una mirada... ABAM i APROPA'T, les protectores de Tiana i Montgat ens presenten els seus peluts abandonats en un nou Calendari Solidari i per només 6 euros. Un Calendari, amb totes les fotografies en color, que no et deixarà indiferent. A banda del propi refugi, també el pots trobar als comerços de Tiana: Centre Veterinari Tiana-Montgat, Estanc Palmira, Acuari Natura i l'Escola de Música Mozartiana; i de Montgat: Centre Veterinari Emilio Ferrer, Premier Can, El Cistell i Can Ramis.

Aporta el teu granet de sorra i que el teu Calendari d'aquest any el protagonitzin animals injustament abandonats, fes-ho per ells i per la protectora que en té cura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada