dijous, 6 de juliol del 2017

Les ganes de viure d'en YOGURÍN, un cadell abandonat amb parvovirus

En YOGURÍN és un cadellet que ha estat abandonat aquesta mateixa setmana. Per sort, algú el va trobar a la zona de Mas Prats, arrapat al seu coixí, i el va dur a la policia local. Quan la protectora de Palafolls se'n va fer càrrec ja va intuir que el petit no estava bé i optà per portar-lo al veterinari abans d'entrar-lo al refugi. Tristament, les sospites es van confirmar, el cadellet donava positiu en parvovirus, la principal malaltia viral canina que afecta sobretot a cadells de gos i que pot arribar a ser mortal.

Abandonat amb Parvovirus
La parvovirosis és una malaltia que produeix alteració de les vellositats intestinals, manifestada clínicament com a diarrea sanguinolenta amb deteriorament de l'estat general de l'animal. Afecta als cadells a partir de les 6 setmanes al perdre la immunitat maternal, és infreqüent en animals adults i té una alta morbilitat i mortalitat. Ara bé, amb tractament els índexs de mortalitat es redueixen notablement.

Ara el YOGURÍN continua ingressat a la clínica a l'espera d'un pronòstic de millora que li permeti, primer, sobreviure a la malaltia, després a la dolorosa experiència de ser abandonat pels qui més estimava, i finalment trobar la família que es mereix. Des de l'Associació d'Amics dels Animals del Maresme hem volgut posar el nostre granet de sorra amb un donatiu per fer front a les despeses veterinàries, compartir aquí la seva història tot esperant que es recuperi ben aviat i posar en valor la gran feina de les voluntàries de la protectora de Palafolls.

ACTUALITZEM: Amb poc més d'una setmana i en YOGURÍN ja està totalment fora de perill!! Li han donat l'alta i ara, mentre cerca l'adoptant perfecte, el petit s'ho passa pipa amb en Cóndor, que l'està cuidant molt bé. En YOGURÍN ja està preparat per començar una nova vida en l'entorn d'una família que el cuidi com es mereix, que l'ajudi a oblidar la seva antiga llar que el va abandonar al carrer, malalt, quan ell més els necessitava. Ara cerca una família que li vulgui donar una llar de debò, és un cadell molt agraït i afable que després de superar un virus mortal, té molta força i ganes de viure... Si vols donar-te l'oportunitat de deixar-te estimar per aquest campió truca al 665728400 i coneix el seu encant i la seva vitalitat. >> ADOPTAT <<

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada