dimarts, 23 d’octubre del 2018

Avís de variant de la parvovirus canina, a Alella

Sabedors que el millor remei és la prevenció, compartim avui un avís del centre veterinari "Bitxos Alella" que fa públic a la seva pàgina facebook" a partir d'un gos infectat amb una nova variant del virus de la parvovirosi canina. Com sempre diem, en cas de dubte davant de qualsevol símptoma estrany que detecteu al vostre pelut, no us quedeu amb el dubte i consulteu al vostre veterinari.


En el nostre blog no és la primera vegada que ens referim a la parvovirus com una de les principals malalties virals canines, que afecta sobretot a cadells de gos i que pot arribar a ser mortal, ara bé, això no significa que si malauradament un pelut en pot resultar afectat s’hagi de tirar la tovallola, ans al contrari, ell combatrà la malaltia i nosaltres hem d'estar al seu costat.

En DONUT va vèncer la parvo
Per qui no la conegui, la parvovirosis és una malaltia que produeix alteració de les vellositats intestinals, manifestada clínicament com a diarrea sanguinolenta amb deteriorament de l'estat general de l'animal. Afecta als cadells a partir de les 6 setmanes al perdre la immunitat maternal, és infreqüent en animals adults i té una alta morbilitat i mortalitat. Ara bé, amb tractament els índexs de mortalitat es redueixen notablement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada