dimarts, 14 de juny del 2016

Ajudem a la Shina, gateta d'Els 400 gats de Premià

La Shina és una gateta recollida del carrer per l'associació Els 400 gats, havia estat abandonada. Però aquesta associació no només va tenir el bon cor d'acollir-la, sinó que va haver de portar-la al veterinari per ser operada d'urgència perquè tenia un balí allotjat entre la tràquea i l'esòfag, algú l'havia disparat. Quan se la va rasurar es va apreciar una cicatriu en el lateral del coll que indicava per on havia entrat el projectil. A més, la revisió inicial va permetre detectar, també, la presència de partícules de metall incrustades al voltant del nas que obligava a fer-li una rinoscòpia per la impossibilitat de la gateta de poder respirar correctament.

A les radiografies que li van fer també s'apreciava que tenia l'estèrnum enfonsat degut a un fort impacte. Després de la operació, la Shina començava la seva recuperació. La seva valentia, les ganes de viure i la força de voluntat van fer que els primers dies la petita ja mostrés signes de millora, es notava una evolució favorable que es plasmava en petits gestos: ja no bavejava, podia dormir millor, començava a olorar la casa i bevia una mica d'aigua. Malgrat que ho estava passant molt malament, estava súper carinyosa, li encantava que li diguessin coses i ronronejava [vídeo]. Ara bé, el seu delicat estat feia que continués amb la sonda gàstrica per administrar-li el menjar i medicació necessaris.

La Shina va ser donada d'alta el dilluns passat, li van treure la sonda gàstrica i, en breu, quan estigui tancada la ferida, se li rasurarà tot el pèl per treure-li la brutícia i els embolics que ha acumulat des de la seva operació i el procés de recuperació. Des de la nostra Associació, conscients que a la Shina li han salvat la vida, hem volgut posar el nostre granet de sorra i respondre a la crida d'Els 400 gats per poder fer front a la factura. I com hem fet nosaltres, t'animem a que també ajudis a la Shina > COM AJUDAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada