dilluns, 13 de juny del 2016

Entreguem 20 Cat's House a protectores i colònies de gats del Maresme


Un total de 20 casetes "Cat's House" arriben a les protectores i colònies del Maresme de la mà de la nostra associació d'Amics dels Animals del Maresme!! 

Són casetes construïdes a mà, fetes de poliespan, amb una aleta per protegir del sol i una manteta a dins per fer més càlida la seva estada, un petit paradís pensat especialment pel gat de protectora o que viu a una colònia de carrer. Una iniciativa per fer més agradable la vida dels gats en adopció mentre esperen una llar que els cuidi i estimi, i dels gats residents a les colònies de carrer. Des d'Animals del Maresme ja hem pogut comprovar com els gats els encanten les casetes, no només per posar-se dins refugiant-se del fred i estar més calentons sinó també per saltar-hi a sobre, estirar-s'hi i prendre el sol!


Gràcies a l'ajut dels qui confieu en nosaltres i ens ajudeu econòmicament en forma de soci, units al nostre grup teaming o fent-nos donacions, aquest mes hem pogut comprar 20 casetes "Cat's House" i repartir-les entre les associacions GatPi de Pineda de Mar, Els 400 gats de Premià, el Somni dels Gats d'Argentona MasnouGats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada