diumenge, 27 d’agost del 2017

Canópolis, ciutat de gossos (i gats) al Garraf

Paralímpics que es fan estimar
En ple Parc Natural del Garraf hi trobem un petit paradís pels animals, un refugi que es val de la tranquil·litat de la zona, de l'harmonia del paisatge, d'un entorn natural privilegiat i de l'amor incondicional de persones que ofereixen l'oportunitat a prop de 150 animals de ser estimats i tractats com es mereixen. Parlem de Canópolis, una ciutat dels i pels gossos on també hi tenen cabuda una quarantena de gats. La Moni va ser l'encarregada, aquest diumenge, d'apropar-nos el refugi i, en una estona ben distesa i francament agradable, descobrir-nos els seus racons, encants i particularitats.

L'amor es respira en l'aire
El refugi, gestionat per la Fundació Trifolium des de 1998, abasta una finca de 3,5 hectàrees on vegetació i animals són els grans protagonistes. Els peluts viuen en semi-llibertat, s'alimenten amb dietes naturals i són tractats combinant la medicina convencional amb les teràpies naturals. El centre promou formes innovadores per augmentar el benestar dels animals, a més del respecte pel medi ambient amb reciclatge d'aigües pluvials i l'ús d'energia solar.

A l'estiu: sol, piscina i croqueta
Canópolis obre les seves portes els diumenges al matí amb prèvia reserva, una visita guiada que permet al visitant gaudir de l'espai natural que envolta el refugi i, el més important, conèixer els seus habitants i que bé que els cuiden!

Per nosaltres, aquestes han estat, en format d'imatges, algunes de les estones viscudes. N'hi ha moltes més i de millors però aquest resum en forma de tastet esperem que us serveixi per animar-vos a conèixer Canópolis, una ciutat on l'estima pels animals es respira en l'aire.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada