diumenge, 15 d’abril del 2018

Donatiu de collars, dentastix, pilotes,... a ARDA El Vendrell

El nostre donatiu
No només som presents a Facebook per publicar peluts perduts o abandonats que cerquen adopció, o per informar sobre l'activitat de l'associació a través de la nostra pàgina en aquest xarxa social, sinó també ens permet donar resposta, en la mesura de les nostres possibilitats, a crides d'altres projectes solidaris amb els peluts. Aquesta setmana trobàvem la crida de collars antiparasitaris pels gossos de l’Associació de Rescat i Defensa Animal (ARDA) i vam pensar que podíem posar el nostre granet de sorra i així vam fer.

ARDA El Vendrell és una associació sense ànim de lucre que rescata, defensa i promou l'adopció d'animals de companyia. Busca noves oportunitats a tots aquells animals abandonats que rescata, té un refugi on actualment una quarantena de gossos esperen adopció.

Crida d'ARDA El Vendrell
Amb la vostra ajuda en forma de soci, teamer o donant hem pogut donar-los 10 collars antiparasitàris Scalibor per a gossos grans, 112 Pedigree Dentastix Fresh per l'higiene bucal, 3 pilotes de tennis amb so Kong, 1 raspall i 1 pinta.


Agraïment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada