dijous, 19 d’abril del 2018

Ampolla per netejar l'orina dels gossos i xapa, al Masnou

En el marc de la campanya de civisme, l'Ajuntament del Masnou anuncia una nova acció que es centra en obsequiar les famílies amb gossos censats al municipi amb una ampolla per portar aigua quan se surt a passejar i que es pot penjar a la corretja. A més, amb l'ampolla s'entregarà també una xapa identificativa amb el nom del pelut i un telèfon de contacte, xapa que rebran els propietaris dels gossos censats al seu domicili. Per demanar l'ampolla i la xapa només cal adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), i se'n lliuraran fins que se n'exhaureixin les existències. El consistori informa que les actuacions engegades durant els darrers anys per fomentar la tinença responsable dels animals de companyia i millorar-ne la convivència amb la ciutadania han estat diverses: la campanya “El Masnou és casa teva”, la creació de la platja per a gossos, el carnet de tinença cívica i responsable, l'aprovació del nou text refós de l'Ordenança reguladora de la tinença d'animals, i la millora i construcció de noves zones d'esbarjo per a gossos.

Entrades relacionades
Platges per a gossos al Masnou i Arenys de Mar. El Maresme obre la porta a platges per a gossos al Masnou i Arenys de Mar. Unes iniciatives, en forma de prova pilot, que recullen les peticions de col·lectius que reclamem que els animals de companyia també han de poder gaudir de la platja.

Zones d'esbarjo per a gossos al MaresmeL'espai públic és un lloc de convivència, un lloc per compartir, i les àrees d'esbarjo per a gossos són espais necessaris que permeten als veïns disposar d'una zona on el seu gos pot córrer, jugar i, fins i tot, relacionar-se amb altres gossos. Tot seguit relacionem propostes situades al Maresme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada