dimecres, 15 d’agost del 2018

RIC, RAC i RUCA, 3 petits germans de la protectora de Palafolls

RAC
En RIC, la RAC i la RUCA són gatets que no demanen més que la resta, que qui els miri ho faci amb el cor. En RIC és un gatet preciós rescatat amb l'ull tocat, així i tot, malgrat un cert aspecte diferent en cap cas li afecta en res ni li priva de dur una vida ben normal. És un gatet tranquil i molt afectuós, no et perdis el vídeo que hem fet avui i compartit al nostre instagram! La RUCA, la seva germaneta, també se la va recollir amb un ull en molt mal estat, concretament l'esquerra, que es va haver d'extirpar. Va anar tot molt bé i ara es troba perfecte! La petita és hiper-mega carinyosa, una gata estupenda que està desitjant viure amb tu.

Juganers i afectuosos, enamoren
Finalment, la petita RAC també va ser intervinguda de l'ull. Els esforços perquè pogués conservar-ho no van ser suficients i se li va haver d'extreure igual que a la seva germana RUCA. Pels tres germans és important la seva difusió perquè puguin trobar una família que, insistim, miri amb el cor i que no li doni importància al nombre d'ulls que tenen a la cara. Tots de ben petits han estat un lluitadors, donant una lliçó de vida i superació. Si t'han captivat tan com a nosaltres, no ho dubtis més i contacta amb la Protectora de Palafolls (665728400), aquests petits t'esperen!

Donem 100 kg de sorra per a gats
No podem acabar aquestes ratlles sense compartir algunes de les imatges que ens han deixat avui aquests 3 menuts, unes estones divertides, disteses i per sobre de tot irrepetibles. Ah! i dir-vos que a la protectora no hem arribat amb les mans buides, gràcies al vostre ajut econòmic com a socis, teamers i donants hem pogut donar avui 100 kg de sorra per gats, responent així a la crida que la protectora havia fet dies enrera a través de la seva pàgina facebook.

Desbrossem de males herbes
Així mateix, i com ja hem fet en alguna ocasió anterior en aquests darrers 2 anys, també hem pogut dedicar-nos a netejar i desbrossar part de les males herbes que creixen periòdicament al refugi, tot per què els peluts residents mentre esperen adopció puguin seguir gaudint d'un entorn envejable, ple d'arbres i vegetació autòctona ben cuidada.

SAGA
Tampoc hem volgut desaprofitar l'ocasió de conèixer de més a prop la història de peluts com la SAGA, de 3 anys i que li encanta sortir a passejar i estar amb gent. Amb ella hem compartit més que un bon passeig hem gaudit de somriures, jocs i complicitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada