diumenge, 20 de novembre del 2016

Operació "fulles de tardor", a la Protectora de Palafolls

Tardor és sinònim d'arbres i vegetació, de colors i moooooltes fulles, signes ben visibles d'una estació per alguns molt esperada. Com sabeu, un dels encants de la Protectora de Palafolls és el seu entorn, un refugi entre arbres alts i d'un bon grapat d'anys que fa que el canvi d'estació es faci notar i de valent si ens referim a la tardor. Aquest fet és el que ens ha dut avui a visitar-los, centrats en un clar objectiu: deixar els patis néts de fulles.

Hem arribat d'hora, la temperatura agradable, una mica de vent però suportable i la Nerea ja ens esperava. Amb rasclets i recollidors en mà i contenidors preparats per ser omplerts de fulles i branques ens hem posat a treballar! Una "operació fulles de tardor" que s'ha allargat unes 5 hores però que l'esforç ha valgut la pena en veure el resultat: 7 patis polits i, el millor, haver pogut compartir estones i carícies amb uns peluts sempre predisposats a tot, i que s'ho mereixen tot! mentre esperen una nova oportunitat de ser feliços a una casa que se'ls estimin com es mereixen.

No podem perdre l'ocasió de mostrar alguns moments en forma d'imatges que ens ha deixat avui la protectora, alguns d'ells ja compartits en directe a la nostra pàgina facebook, i aprofitar l'avinentesa per agrair la bona acollida de la Cristina i la Nerea, voluntàries claus d'una protectora que fa una feina immillorable a la comarca.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada