dimarts, 16 de maig del 2017

Ajudem a en TIBET en el tractament antiepilèptic


En TIBET va ser abandonat de molt jove i es va trobar ferit a la muntanya, amb les cures i estima dels voluntaris de la protectora ABAM/APROPAT de Tiana-Montgat en ben poc temps va estar d'allò més bé. És un pelut molt bo, que li encanta passejar per la muntanya i jugar amb els seus amics del refugi.

Crisi epilèptica
A finals de l'any passat, però, en TIBET va patir una crisi epilèptica molt greu, i gràcies a la seva capacitat de lluita i les ganes de viure va sorprendre a tothom i se'n va ensortir. Des de llavors es troba en una casa d'acollida, i tot i que ara està millor, ha de prendre Keppra, un costós medicament anticonvulsiu, aquest fàrmac s'utilitza en el tractament de les crisis epilèptiques. Des d'aquí et demanem que si en tens per casa i ja no l'utilitzes pensa en donar-li a en TIBET per què pugui seguir mantenint una bona qualitat de vida.

En Tibet necessita Keppra
Tanmateix, també pots aportar el teu granet de sorra, tal com hem fet des de la nostra associació d'Amics dels Animals del Maresme, i ajudar en TIBET comprant el medicament Keppra o fent un donatiu per comprar-ne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada