divendres, 4 de novembre del 2016

Ajudem l'ISCLE, rescatat amb dues potes trencades

L’Iscle és un gatet d'uns 5-6 mesos que es va trobar pel carrer en molt mal estat i va tenir la sort de topar-se amb en Jordi, que va veure que caminava molt malament i no va passar de llarg, el va recollir. Ja al veterinari, a l’Iscle se li van fer radiografies i es va veure que tenia les dues potes del darrere trencades, tot feia pensar que les lesions havien estat fruit d'un atropellament o d'un impacte amb un cotxe. El diagnòstic es concretava amb els dos caps de fèmur trencats, això va fer que hagués de ser intervingut quirúrgicament arran del dolor que patia per les lesions.

La força i les ganes de tirar endavant de l’Iscle han fet que l'operació, les dues artoplàsties (treure el cap del fèmur i llimar l'òs), anés molt bé i ara, amb antibiòtic, antiinflamatori i xarop pel dolor, el petit ja s’està recuperant.

Si vols col·laborar amb les despeses veterinàries, elevades i que l’associació DADA Arenys ha fet front, clica aquí. Nosaltres hem respost a la crida i hem aportat el nostre granet de sorra amb un donatiu, anima't tu també, ja saps que per petita que sigui tota ajuda és molt important i benvinguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada