dimecres, 9 de novembre del 2016

Ajudem en MARIO, una petita pantera en busca de casa

La vida al carrer no és fàcil i si per malaltia, atropellament, maltractament... n’has de sortir necessites l’ajuda d’algú disposat a donar-te un cop de mà en el moment en què més ho necessites. Aquest és el cas de’n Mario, que després de ser atropellat i ja intervingut, ara busca una família on recuperar-se i començar una nova vida lluny dels freds carrers.

En Mario no camina massa bé, té les potetes una mica deformades, es creu de naixement i no de cap fractura, i recentment ha hagut de ser intervingut de la boca després de patir un atropellament. Arran de l’impacte, la seva mandíbula no encaixava bé i les dents se li clavaven. Gràcies a la implicació dels companys del Somni dels Gats d'Argentona se'l va poder portar al veterinari, on li van haver d’extreure tres peces de la boca i netejar-li la zona bucal per atacar la infecció que tenia. Ja amb antibiòtic i cortisona per la inflamació de la boca, ja s’està recuperant i ara necessita que algú s’enamori d’ell.

En Mario és un gat negre, guapíssim, però sap que no és fàcil ser adoptat per què sovint la “in”cultura popular no està al costat dels gats negres, mites absurds que minven possibilitats de sortida si ets un felí d'aquest color. Per nosaltres, coneixedors del què suposa tenir un gat negre a casa, d’entrada ja hi veiem virtuts que alguns passen per alt: et donarà tan o més amor que un gat d’un altre color, es camufla d’allò més bé i tindràs la sort de tenir a la família una pantera a mida reduïda.

A en Mario, des de la nostra Associació d'Amics dels Animals del Maresme, hem volgut donar-li un cop de mà comprant-li llaunetes per l'estat delicat de la seva boca, hem pogut fer front a part de la despesa veterinària pagada pel Somni dels Gats i, ara, amb aquestes línies, volem ajudar-lo a trobar família. Si creus que en Mario pot tenir un lloc a casa teva, que pots adoptar-lo, posa’t en contacte amb l’associació Somni dels Gats d’Argentona (elsomnidelsgats@hotmail.com), ja t'avancem que no t’arrepentiràs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada