dimarts, 22 de novembre del 2016

La loteria de nadal arriba a les protectores del Maresme

Són diverses les protectores i associacions animalistes del Maresme que, un any més, aposten per la loteria de nadal com una font d’ingressos més per ajudar als peluts que més ho necessiten. En aquest article trobareu, en forma de llistat, aquelles que enguany tenen participacions a la venda, no us en quedeu sense!

Protectora de Dosrius
Jugues amb el número 30.206, cada butlleta costa 3€ i col·labores amb 0,50€. Pots comprar loteria a la protectora de Dosrius i també a la clínica veterinària New Vet [c/Antoni Tàpies, 19 de Dosrius].

Protectores de Tiana i Montgat – ABAM i APROPA’T
Jugues amb el número 64.002, cada butlleta costa 2,5€ i col·labores amb 0,50€. Pots comprar loteria a la protectora de Tiana - Montgat.

Associacions MasnouGats i G&G Rescat
Jugues amb el número 11.988, cada butlleta costa 3€ i col·labores amb 1€. Pots comprar loteria als establiments del Masnou: TerranovaCNC 23 [c/Flos i Calcat, 54], Can Colomé [Av. President Kennedy, 12] i al centre veterinari Maricel [av. Joan XXIII, 110]. També reservar-la per correu electrònic a masnougats@gmail.com (referencia: loteria) i us enviaran la vostra participació escanejada amb el número de registre. En cas de desitjar l'original, el comprador s'haurà de fer càrrec del cost d'enviament o de la seva recollida.

Protectora ADAM d'El Masnou
Jugues amb el número 46.779, cada butlleta costa 3€ i col·labores amb 1€. Pots comprar loteria a la mateixa protectora i a la botiga Can Colomé [Av. President Kennedy, 12 d'El Masnou].

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada