dimarts, 15 de novembre del 2016

Els animals, amics que mai es perden

Malauradament l’abandonament d’animals continua, ara bé, les protectores i els voluntaris mantenim el compromís i les ganes d’ajudar a aquells que més ens necessiten. Avui volem compartir al nostre blog un interessant vídeo que pretén conscienciar sobre l’abandonament i, alhora, fer-se ressò de la bona feina que es fa des de les protectores.

Els nostres amics de la Protectora de Dosrius són els protagonistes d’aquest reportatge divulgatiu i pedagògic realitzat per en David Roselló. Ens expliquen que en David "ha triat pel seu treball de l'escola, difondre la tasca de les protectores d'animals per conscienciar a la gent en el respecte, en la col·laboració i en la solidaritat. Només cal una vida que necessiti un cop de mà i una altra vida que vulgui oferir-lo. La generositat hauria de ser el motor del nostre futur.

Com veureu, les imatges parlen per si soles, tanmateix la narració dóna força al missatge que es vol transmetre: el respecte pels animals, uns amics que mai es perden. El treball no obvia que de petits els peluts són molt bufons però recorda que els animals creixen i que s’han de seguir mantenint i cuidant quan es van fent grans. Tampoc passa per alt la irresponsabilitat d'aquells que abandonen quan marxen vacances. En aquest punt, la filmació en destaca el paper de les protectores, que gràcies a la seva feina els animals abandonats tenen una nova oportunitat. Refugis que, com a entitats associatives, depenen de la gent voluntària que s’encarrega d’atendre les necessitats dels animals acollits. Un vídeo recomanable per mirar i compartir, per què tots, en la mesura de les nostres possibilitats, ajudem a fer un món millor pels nostres amics els animals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada