dimarts, 28 de novembre del 2017

#GivingTuesday: un dia per compartir, per pensar en qui més ens necessita i actuar

Un dia per donar
El #GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia arreu del món a celebrar l’acció de donar i l'any passat obríem un repte: poder rebre donacions per arribar a donar 500kg de pinso per nadal, repte que vam aconseguir gràcies a l'esforç desinteressat de tots Enguany, el repte és comptar amb el teu gest a través de les diferents opcions per ajudar al benestar dels qui més ens necessiten:

► A partir de 10€ al trimestre pots fer-te SOCI: http://bit.ly/sociAnimalsMaresme

► Per només 1€ al mes pots unir-te als nostres grups teaming:



► Pots fer un DONATIU al compte: ES34 0182 3488 3802 0371 8570 (BBVA-CaixaCat); o bé via PAYPAL
Paypal

► També pots col·laborar amb nosaltres GRATUÏTAMENT mentre compres per internet: a Helpfreely podràs escollir entre milers de botigues i una part del que gastis anirà a la nostra Associació sense que a tu et costi res. Registra't i comença a ajudar-nos clicant AQUÍ

Paypal

► Fent APORTACIONS de pinsos, mantes, medicaments, joguines... escriu-nos a: animalsdelmaresme@yahoo.es

COMPARTINT entre els teus amics el nostre projecte

  #gràcies!!

Des del 2009 l'Associació d'Amics dels Animals del Maresme treballem per a la millora i benestar de gossos i gats abandonats i destinem la major part dels nostres ingressos en pinso i en pagar operacions, serveis veterinaris i cures de rehabilitació pels animals amb necessitats especials, tan per millorar la seva salut com per augmentar les possibilitats d’adopció. Sabem que amb ben poc es pot fer molt, ens ajudes a ajudar-los?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada