dilluns, 27 de novembre del 2017

BLANQUETA, del rescat a la millora

Rescat
Era passat el migdia quan vam trobar la BLANQUETA malferida al carrer. Tot semblava que havia caigut perquè s'arrossegava a prop d'una vorera, intentava moure's i posar-se a recer però no podia. D'entrada vam veure que era una gata de carrer i que, possiblement, no ens ho posaria fàcil, no es deixaria agafar de bones a primeres però calia rescatar-la. Amb l'ajuda d'una gàbia vam poder, entre dues persones, capturar-la i dur-la ràpidament a la clínica veterinària.

Radiografia
Després de la primera observació i amb les radiografies fetes la veterinària confirmava una lesió al maluc que li afectava la mobilitat d'una de les potes posteriors, ara bé, hi havia esperances de millora, el diagnòstic feia pensar que la gateta tornaria a caminar.

Avui fa tres setmanes del rescat i la BLANQUETA està molt millor. Tot i que venir del carrer i malfiar-se de la gent, la seva cara ha canviat. Encara mira amb recel però a la casa d'acollida ha anat agafant confiança, i ja es mou molt millor. Tot i que en un primer moment, tot just després del rescat, estava molt apagada i trista, les seves ganes de lluitar i viure l'estan ajudant a superar una greu lesió que, esperem, ben aviat quedi en el record.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada