diumenge, 12 de novembre del 2017

Alerta: xeringues al voltant de l'església de Canet de Mar

Xeringa clavada al terra
Aquest diumenge al matí s’han trobat 3 xeringues usades a un dels parterres laterals de l’església. La Policia Local de Canet de Mar ha estat alertada pel seu coneixement i retirada. Alguns veïns i usuaris que hi passegen el seu gos informen que no és la primera vegada que troben xeringues i estris de consum de drogues a la zona, n’havien localitzat recentment a l’espai dels bancs de la plaça Colomer, davant del Col·legi Yglesias.

Xeringa amb restes de sang
Alertem d’aquests fets per apel·lar a la prudència i demanem la col·laboració ciutadana, per si veieu algú punxant-se o deixant agulles i/o xeringues al terra aviseu immediatament a la Policia Local [937940088] o als Mossos d’Esquadra [112]. Pensem que és un fet greu, no sols pel perill que suposa per qualsevol persona i/o animal el fet en si, sinó sobretot perquè és una zona de pas diari de nens i nenes que van a l’escola.

Estris abandonats
Aquestes són les imatges de què disposem del dia d’avui, on podem veure com tant les xeringues com tots els estris pel consum de drogues ha estat deixats allà expressament, amb la intenció de fer mal. A més, dues de les agulles encara tenien restes de sang dins. Sobretot, molta precaució i, insistim, aviseu a la policia si teniu qualsevol informació que ho permeti aturar.

Parterra lateral de l'Església - Canet de Mar

Plaça Colomer
 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada